p.o.b 438 ailaboun

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/08/2011 | 01:30 | מאת: f.a.w

אני בן אדם משכבת הביניים , הבן שלי בן 22 סובל מאקנה חריפה מאוד בעור . אשמח לקבל ייעוץ אלטרנטיבי , הגענו לרופא נטרופת , הומוטוקסיקולוג . הוא הציע תרופות יקרות יחסית סדרת ה R . במקביל נתן לו זריקות ( ופה השאלות שלי ??? ) האם זריקות כאלה אמורות לעלות הרבה כסף ?, איך אני יכול לבדוק במקביל מה הזריקות האלה אני פוחד ממצב של ניצול ??? אשמח מאוד לקבל טלפון של מומחה במדע הזה שיעזור לי ויסביר לי ?? הנייד שלי 052-5174174

שלום התרופות שניתנות ע"י הומוטוקסיקולוג הן יקרות. הומוטוקסיקולוגיה איננו תחום המומחיות שלי. המלצתי היא הומאופתיה קלאסית-תרופה אחת שמחירה 30-40 ש"ח. אני ממליצה לך לבדוק עם המטפל מה שם התרופות והזריקות ומה הן אמורות לעשות. שתף אותו בתחושותיך לגבי ניצול ואולי הסבריו ירגיעו אותך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה