שלום, ברצוני לשאול על דיאטת HCG

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

10/08/2011 | 11:10 | מאת: אורטל

אני בת 24 ושוקלת להתחיל את הדיאטה הזו.הבנתי שHCG זהו סוג של הורמון..והדיאטה מבוססת על טיפות הומאופתיות של ההורמון..השאלה שלי אם אין נזקים הנובעים מלקיחת ההורמון במשך 40 יום, והאם ידוע מהם הרכיבים האמיתים של הטיפות? תודה מראש =]

שלום אורטל אני לא מכירה רמדי הומאופתית בשם הזה ולא יודעת מה זה דיאטת HCG. בכל מקרה אני מציעה ל להיות בטיפול ע"י מומחה בתחום שיוכל להיות איתך במעקב לגבי התגובות. כל טוב עירית

13/09/2011 | 11:19 | מאת: שלי

מהו המקור להורמוןHGC ואיך הוא מיוצר? תודה ויום טוב

מנהלי פורום הומאופתיה