טראומיל לדלקת במפרק האגודל

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/08/2011 | 14:33 | מאת: רייצ'ל

צהריים טובים, לפני מספר ימים התחילו לי כאבים באגודל בשני הידיים. הלכתי לבדיקת אורטופד והוא אמר שיש לי דלקת במפרק האגודל בשתי הידיים. כוון שאני בהריון, תרופות נוגדות דלקת לא מומלצות, ולכן שאלתי היא האם ניתן להשתמש בטראומיל משחה בהריון, והאם זה יכול לעזור להעביר את הדלקת במפרק האגודל. כמה פעמים מומלץ לשים את המשחה? תודה

שלום רייצ'ל את יכולה להשתמש בטראומיל בהריון. תמרחי שכבה דקה מאד ותעסי אל תוך המפרק. אם לא יעזור כדאי לפנות להומאופת לטיפול יותר מדויק ואישי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה