אלרגיה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/07/2011 | 15:26 | מאת: לירן

שלום רב אני סובלת מאלרגיה קשה מזה מספר שנים, חלק מהזמן טופלתי ברפואה הסינית- שמאוד עזרה. אני בהריון בשבוע ה- 12 ןואיניני בטוחה לגבי צמחים סיניים וצריכתם בהריון. האם יש פתרונות בהומאופתיה לטיפול באלרגיה בזמן הריון? תודה

03/07/2011 | 14:12 | מאת: לירן

האלרגיה היא לאבק

שלום לירן הומאופתיה מתאימה מאד לטיפול בהריון. אני טיפלתי בנשים בכל שלבי ההריון החל מהחודשים הראשונים בלי שום חשש. להיפך-הריון הוא זמן מצוין לטיפול והתגובה טובה גם עבור האם וגם לתינוק וללידה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה