שאלה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/06/2011 | 11:14 | מאת: יאיר בן עמי

מישהו מכיר תרופה טבעית בשם דטיף? שאלתי אנשים לגבי תרופה טבעית לחרדות ולחץ, אני סטודנט שעובד מסביב לשעון ואני מרגיש שאני כל הזמן בלחץ לא להספיק. שאלתי גם על רסקיו ועל רגיעון, ונאמר לי על ידי האימא של הבת זוג שלי שכדאי לנסות. מישהו מכיר? התנסה? אשמח לשמוע חוות דעת.

שלום יאיר כל התכשירים הללו הם תכשירי מדף שלא מותאמים באופן הומאופתי-ז"א אישית לך. העיקרון הבסיסי ההומאופתי הוא התאמה אישית ולכן קיצורי דרך ממשפחת הרגיעון, רסקיו ודטיף בד"כ לא עוזרים. לעיתים מקילים קצת. אם אתה רוצה טיפול הומאופתי אני ממליצה על טיפול רציני ואחראי ע"י הומאופת שיתאים לך רמדי ויהיה איתך במעקב בהמשך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה