נזלת אלרגית פעמיים בשנה..

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/06/2011 | 14:04 | מאת: אמא אחת

שלום אשמח לקבל מידע לגבי תרופה הומאופתית לנזלת אלרגית, אני סובלת בסתיו ובאביב כל שנה ועכשיו מתחיל הקיץ ואני עדיין עם נזלת דמעות והתעטשויות,יש תרופה שניתן לקנות בב"ימ ולא מצריך מרשם או רופא הומאופת?

שלום אמא אחת הלואי והייתי יכולה "לשלוח" לך תרופה על פי תאור קצר של סימפטום. את זה עושה הרפואה המערבית בד"כ..... בטיפול הומאופתי הריפוי מושג לאחר הבנה של הסימפטום והאדם ביחד. זה אפשרי רק בפגישה פנים אל פנים ולאחר ראיון מקיף. אני יכולה לומר לך בביטחון שיש אפשרות לרפא נזלת אנרגיה עם תרופות הומאופתיות במהירות וביעילות. זה מצריך מאמץ אבל המאמץ משתלם. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה