אומגה 3

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/06/2011 | 14:33 | מאת: ציצו

שלום רב הרופא איבחן אצלי תסמיני דכאון והמליץ על לקיחת אומגה 3 מדגים נוזלית 2 כפיות ביום יש הוכחה מחקרית לגבי אומגה 3 ודכאון והם כן כמה זמן צריך כדי לראות סימני שיפור

שלום הומאופתיה לא עוסקת בריפוי ע"י תוספי תזונה. כדי לקבל תשובה מדויקת לשאלתך נסי בפורום נטורופתיה. אבל מכיון שהגעת לכאן אני מאד ממליצה לך על טיפול הומאופתי. טיפול כזה יורד לשורש ההבנה של הדיכאון ויכול לעזור ולרפא. למיטב הבנתי תוספי מזון יכולים להקל אך לא לרפא. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה