תרופה הומיאופתית בהריון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/05/2011 | 14:42 | מאת: דליה

שלום, האם ניתן להשתמש בשבוע 22 להריון בתרופה בשם ARS ALB 200CH 5GR? האם יכול לגרום נזק לעובר? תודה

שלום דליה אני טיפלתי ומטפלת בנשים בהריון מתחילתו ועד סופו ואח"כ גם בזמן ההנקה. אין שום בעיה בנטילת תרופות הומאופתיות בהריון-ההיפך הוא הנכון. הריון הוא זמן מבורך לטיפול. נשים בהריון מגיבות טוב לטיפול ובהמשך גם הלידה טובה יותר והתינוק שנולד שליו ובריא יותר. הסייג היחיד הוא להיות במעקב ע"י הומאופת ולא לקחת תרופות בעצמך או בהמלצת אנשים שאינם מקצועיים. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה