תופעות הנגרמות מעובש ופטריות במזגן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/05/2011 | 01:52 | מאת: ניצה

שלום לאחרונה נתקלתי במידע בנושא מחלות ותופעות הנגרמות כתוצאה מחשיפה לעובש וחיידקים ממזגנים האם ישנה דרך הומאופתית להתחסן ומה בכלל יחסה של ההומאופתיה הקלאסית לעובש ולתופעותיו? תודה

ההומאופתיה לא מתייחסת לעובש או לכל גורמי מחלה אחרים אלא לאדם כאינדיבידואל. כאשר מטופל מגיע להומאופת כל הפוקוס הוא עליו. אם לדגומא עובש משפיע עליו בצורה כלשהי תבחן ההשפעה הזאת בצורה מדוייקת. הטיפול ההומאופתי לא "מחסן" במובן הרווח של המילה אלא הוא גורם לאדם להיות בריא בצורה המקסימלית. אדם בריא חסין ומחוסן יותר, מפני השפעות חיצוניות שגורמות למחלות. אין זה אומר שמי שנמצא בטיפול הומאופתי לא חולה אף פעם. אלא, כאשר מחלה תוקפת אדם שמערכות גופו בריאות ותקינות, הוא יחלים ויתאושש מהר יותר. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה