לימודיי הומאופטיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/05/2011 | 21:28 | מאת: שרון

היי האם יש מכללה מועדפת ללימודיי הומאופטיה . תודה

03/05/2011 | 07:56 | מאת: אורית

אין קשר למכללה כזו או אחרת שתלמדי בה בסופו של דבר תשארי מובטלת לא תתפרנסי מזה בכלל. אני בוגרת וכל המחזור שלי ומחזורים לפניו לא עוסקים בהומאופטיה. תחום בעייתי ומורכב רובינו לצערינו חשים שזרקנו את הכסף ( שכר הלימוד ) ובזבזנו זמן יקר על כלום. אני מקווה שהצלתי אותך במשהו כי אני חשה מחוייבות לעשות זאת. אורית

יש מעט מאד מכללות/בתי-ספר שמכשירים הומאופתים. למיטב ידיעתי 4 בתי ספר. כולם מאושרים ע"י האגודה להומאופתיה קלאסית. ממליצה לעבור בין המקומות ולבחון עפ"י הצרכים וההעדפות שלך. כל טוב עירית

07/05/2011 | 21:56 | מאת: שרון

היי האם את מסכימה עם ההמלצה לא להכנס לתחום זה ?

מנהלי פורום הומאופתיה