טיפול ארוך טווח בספיגליה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

02/05/2011 | 21:13 | מאת: יוסי

שלום רב, אני סובל מכאבים יום יומיים הממוקדים בתוך העיניים (לא בראש ולא במצח). ההרגשה היא דקירות בתוך העין (בד"כ הכאב מתחיל מעין שמאל). ביצעתי את כל הבדיקות הרלוונטיות (נורולוגיה,עיניים,א.א.ג וכו'). בשנים האחרונות טופלתי בכדורים שונים אשר קיבלתי מנורולוג (דפלפט וכו'), אך מכיוון שהגוף מתרגל לכמות לאחר כשנה אני נאלץ להחליף כדורים. לפני כחודשים פניתי להומאופט אשר נתן לי מרשם לספיגליה במינון הבא (3X, 6X ,9X) - כלומר סה"כ 20, בנוסף הוא ציין שאני אקח 8 כדורים פעם ביום. המינון הזה העלים לחלוטין את הכאבים. דבר שאף אחד לא הצליח בכל 10 השנים שבהם אני סובל מהכאבים מאחורי העיניים (למעט הכדורים מהנורולוג) שאלותי הם : 1.האם יש אפשרות לקחת את המינון הזה כל החיים כמניעה, או שצריך מינון אחר ? 2.האם יש השפעה שלילית הנובעת משימוש ממושך בחומר זה ? 3.האם בסופו של דבר הגוף יתרגל להשפעה החיובית של החומר ואני אאלץ להגדיל את המינון ? בתודה מראש, יוסי

שלום אני שמחה לשמוע על ההצלחה הטיפולית. ותשובות לשאלותיך- 1. יש אפשרות לקחת את המינון הזה כל זמן שהוא עוזר. כאשר אין מיגרנות אין צורך להמשיך לקחת את הרמדי. 2. אין השפעה שלילית מכיון שאין חומר כימי במה שאת לוקחת אלא רק השפעה אנרגתית שעוזרת לגוף לפעול. 3. אין התרגלות כי אין חומר. לעיתים יש צורך להעלות את הפוטנץ של התרופה. ובכל מקרה אני מאד ממליצה לך להתייעץ לגבי כל שאלה שעולה עם ההומאופת שמטפל בך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה