טיפול הומאופטי לילדה בת 6 חרדתית מאוד

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

29/04/2011 | 23:06 | מאת: גלית

שלום רב, אשמח לדעת איך אוכל למצוא מטפל/ת המתמחה בחרדה אצל ילדים. ביתי בת ה-6 טופלה מזה כשנתיים וחצי גם בתראפיה באומנות/יצירה אח"כ בשיחות עם עו"ס ואח"כ ניסינו עיצוב התנהגות חיובית אצל פסיכולוגית, וכלום לא נתן מענה למצוקתה.היא מוגדרת ע"י פסיכיאטרית כילדה חרדתית מאוד המתבטאת בהתנהגות תובענית, דיבור ושאלות רציפות בלתי פוסקות, בכי, קשיים חברתיים וכו'. התנהגותה גורמת לסביבה לחשוב שיש לה הפרעת קשב וריכוז(דבר שנשלל בבדיקה).היא אמורה לעלות לכיתה א', וחשוב לי לתת מענה למצוקתה. אשמח לכל עזרה, בברכה, גלית

שלום גלית הרבה הומאופתים מטפלים בילדים. הדרך למצוא הומאופת כזה, היא להתקשר ולבדוק איתו מה כישוריו והתמחויותיו. רשימת הומאופתים ניתן למצוא באתר האגודה להומאופתיה קלאסית. טוב שאת פונה לטיפול בשלב הזה-טיפול הומאופתי מדויק יכול להפחית חרדות ולהגביר ביטחון. יש לי ניסיון רב עם ילדים וראיתי הצלחות יפות מאד בתהליך הטיפול. חשוב שתגיעו לטיפול עם סבלנות כי תהליך כזה יכול לקחת זמן. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה