לרגישות יתר עקב ארוע חברתי קשה בילדות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

23/04/2011 | 14:41 | מאת: אפרת

שמתבטת בנטיה לבכי מכל ארוע, אפילו פוליטי בנוסף לבעיה חברתית עקב כך. האם הרמדי הזה Staphysagria יכול לעזור, ובאיזה מינון? תודה הפניה לתשובה דרך האתר היא כי זה עבור הבת שאינה רוצה לפנות למטפל או רופא.(גילה הוא 28)

שלום אפרת לצערי הרב לא ניתן לרשום תרופה הומאופתית על סמך המידע שמסרת. אני מציעה לך לשכנע את בתך להגיע לפגישה ם הומאופת כדי שההתאמה של רמדי עבורה תהיה מדויקת. אולי אם תכתבי לי כאן בהמשך מה הסיבות שבגללן היא נמנעת מלפנות למטפל, אוכל לעזור. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה