r47 שנלקח בתחילת הריון ללא ידיעה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/04/2011 | 20:47 | מאת: גלי

שלום, גיליתי שאני בהריון. בשבוע האחרון לקחתי r47 להרגעה. אני מודאגת כי אני מבינה שלא כל תרופה הומיאופתית היא טובה בהריון. מה דעתכם ?

22/04/2011 | 18:15 | מאת: ויויאן נוב

שלום גלי אני הומאופתית, ממלאת מקום של עירית עד שהיא תחזור! אני לא מכירה אותך ואת הקונסטיטוציה שלך, לכן אני לא יכולה לחוות דעה אם הR שהשתמשת בו, טובה לך או טובה בהריון. באופן עקרוני, לגבי הומאופתיה, ההתיחסות היא לאדם, ולווא דווקא למצב בו את נמצאת, למשל הריון. אני כן מציאה, בצורה חד משמעית, שלא לקחת תרופות "הומאופתיות " מבית מרקחת ללא מרשם של הומאופת. פירוש המילה הומאופתיה הינה "סבל דומה" זאת אומרת שהומאופת מטפל בך ברמדי שדומה למחלה שלך, על מנת לטפל בך ובמחלה שלך. כל לקיחה אחרת של מרשם, אפילו בדילול הומאופתי, אינו הומאופתי לך. אז אני מציעה שתמצאי הומאופת קלאסי מוסמך שיטפל בך. וכך תהיי רגועה יותר! ניתן למצוא רשימה של הומאופתים מוסמכים מוכרים על ידי האגודה הישראלית להומאופתיה קלאסית, באתר http://www.homeopathy-israel.co.il/ ברכות לבריאות ויויאן נוב הומאופתיה קלאסית 0546543236

מנהלי פורום הומאופתיה