משחת שיניים הומאופתית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/04/2011 | 11:26 | מאת: אני

שלום קניתי משחת שיניים הומאופתית שרשום עליה "הומאודנט" מהסופר פארם השתמשתי בה פעם אחת וזה מרגיש כאילו זה מנטה... למרות שזה ברור גם מהשם וגם לא ראיתי מנטה במרכיבים (והבנוסף רשום על זה כלורופיל) האם זה בטוח לשימוש בזמן טיפול הומאופתי? תודה

שלום מבחינתי אין שום מניעה להשתמש בכל משחת שיניים. הומאודנט בטוח לא מכילה מנטה. אבל-אני ממליצה בכל שאלה שקשורה לטיפול לבדוק עם ההומאופת שלך מה עמדתו. יש הבדלי גישה בין הומאופתים ולכן חשוב ללכת עם מה שההומאופת שלך ממליץ. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה