האם נכון?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/04/2011 | 17:29 | מאת: חסוי

האם נכון הדבר שיכול לקחת גם שנים למציאת הרמדי הנכונה? זה יכול קצת לייאש...

באופן עקרוני-נכון. יש בהומאופתיה מעל 3000 תרופות. אם ננסה את כולן יקח הרבה שנים. לכל הומאופת יש מקרים שלוקח זמן למצוא את הרמדי. אבל אלו מקרים בודדים עבור ההומאופת המיומן. ברוב המקרים הרמדי נמצאת בטווח של 1-5 ניסיונות. וחשוב לציין-גם תהליך מציאת הרמדי יכול להיות תורם עבור המטופל משתי סיבות 1. תוך כדי התהליך המטופל רוכש הבנה טובה יותר לגבי מצבו וזאת כבר תורמת לשיפור (כמו למשל שיחות אצל פסיכולוג) 2. רמדיס פחות מדויקות עושות עבודה חלקית כך שבהחלט תתכן הרגשה טובה יותר. כל טוב עירית

04/04/2011 | 12:46 | מאת: חסוי

אני כבר מעל 5 ניסיונות ו2 מטפלים... מן הסתם ייתכן גם מצב שלא ימצאו... אז אני נפלתי במקרים הבודדים בעצם?

מנהלי פורום הומאופתיה