הרפס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

29/03/2011 | 16:37 | מאת: יונית

אני בחורה בת 28 וסובלת מהרפס השפתיים מגיל ההתבגרות. בשנתיים האחרונות ההתקפים נהיו תדירים מאוד עד לרמה בה כמעט כל חודש יוצא לי פצע חדש. רמות המתח בחיי ירדו בשנתיים אלו ואיכות חיי השתפרה. אני לא סובלת מבעיות בריאותיות אחרות. הייתי מאוד רוצה למצוא פיתרון לבעיה היות והדבר פגום לי באיכות החיים. האם יש טיפולים הומאופתיים מומלצים? הטיפול הרפואי הקונבנציונלי הוא טיפול בכדורים לשארית החיים דבר אשר ממנו אני רוצה להימנע. אשמח לכל עצה כולל טיפול בסימפטום, אך בעיקר במניעה.

שלום יונית טיפול הומאופתי מדויק מיועד למניעה ועוד יותר-לריפוי. נראה שההרפס התנחל בגופך ומסרב להעלם למרות חייך שהם כרגע רגועים. יש תקלה בתוכנה של הגוף שלך שלא מצליח להרגיע את ההרפס. טיפול הומאופתי מדויק יכול לזהות את ה"תקלה" ולעזור לגוף להשתלט על הבעיה. אני ממליצה על טיפול מדויק ומקצועי ולא "רק" רמדי סימפטומתית. טיפול כזה נעשה בליווי הומאופת. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה