הומאופתיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/03/2011 | 18:35 | מאת: חני

מתי מתחילים להרגיש השפעה של 200C? האם מייד האם אחרי כמה ימים? אם זאת לא התרופה המדוייקת, כפי שנאמר לי שהיא צריכה להיות, תהיה עדיין השפעה או שאני לא ארגיש כלום?

שלום חני הרגשת התגובה תלויה בכמה גורמים. אם הרמדי מדויקת והפוטנץ מדויק גם הוא אז זה תלוי בבעיה. אם מדובר בבעיה ארוכת טווח/כרונית יקח יותר זמן להרגיש בשינוי אבל בטווח של חודש חייבת להיות התחלה של התקדמות. בבעיה אקוטית-כאב או כל בעיה שמציקה ברמה יומיומית יש לצפות לשינוי בטווח של ימים ואפילו שעות. אם את רוצה תפרטי בקיצור מה הבעיה ויהיה לי יותר קל להתייחס. אם הרמדי לא מדויקת אבל קרובה ואת בחורה רגישה, יש סיכוי שתרגישי שינוי כלשהו, אבל לא עד הסוף או, לא לאורך זמן. אם הרמדי ממש רחוקה, סיכוי סביר שלא תחושי כלום. כל טוב עירית

27/03/2011 | 19:10 | מאת: חני

זה כאבי בטן כרוניים (שנה) שמטופלים בהומאופתיה, לא לוקחת תרופות ובריאה בכללי. כבר טופלתי במס' תרופות... חלק עזרו במעט חלק לא עזרו בכלל אבל טופלתי במינון יומיומי וכעת אני במינון של 200. אני אכן רגישה ובאמת הרגשתי בתרופות מסויימות שיפור אבל לא החזיק הרבה... וכעת שהחלפתי טיפול ומטפל אנחנו מנסים תרופות אחרות שיותר מתאימות לי... רק אציין שהבעיה אומנם כרונית אבל אכן מציקה באופן יומיומי קבוע, לצערי. תודה על תשומת הלב...

מנהלי פורום הומאופתיה