נשאות סטרפטוקוקוס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

23/01/2003 | 09:28 | מאת: עינת

שלום רב, שאלתי היא האם יש דרך להתמודד עם סטרפטוקוקוס כרוני ללא טיפול אנטיביוטי אגרסיבי כפי שהציע לי רופא המשפחה? מהם אחוזי ההצלחה בהומאופתיה במקרים כעין אלו? בתודה, עינת

23/01/2003 | 21:39 | מאת: שלומי - הומאופתיה קלאסית

שלום רב, בהחלט ניתן לטפל לעזור במצבים של חיידקים ונשאות של סטרפטוקוקוס , אך בכדי לדעת מהו הטיפול המתאים לך באופן אישי ולא טיפול גורף ומזיק ע"י חומרים כימיים או חומרים לא מוכרים, יש להיפגש עם ההומאופת המטפל, לעבור תשאול מקצועי ורציני כאשר התרופה תהיה מותאמת רק לך. חשוב לדעת כי עלות התרופה ההומאופתית היא כ- שלושים ש"ח בלבד והטיפול ההומאופתי אינו יקר ואינו מצריך לקיחת משכנתא נוספת. את מוזמנת לבקר באתר www.homeopathy.co.il לקרוא מעט על הומאופתיה קלאסית ואם יהיו לך שאלות נוספות אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה ובכל נושא בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

24/01/2003 | 00:08 | מאת: ד"ר אילן -הומאופתיה קלאסית

עינת שלום רב. הבעיה שהצגת אינה פשוטה וכך גם הטפול בסטרפטוקוקוס. ובכן לשאלתך אז לא ניתן מיידית להפסיק את הטפול האנטיביוטי אלא בהדרגתיות עם טפול הומאופתי משולב והכל תלוי בקצב ההחלמה. לכן את צריכה לפנות להומאופת קלאסי מקצועי ומיומן על מנת שיעשה לך תשאול יסודי ועמוק והבנת המקרה בכדי שיוכל להתאים לך תרופה באופן אישי כדי שיוכל לטפל ולעזור לך.למגר את הסטרפטוקוקוס. בהצלחה בכבוד רב ד"ר אילן -הומאופתיה קלאסית