Puls 12

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/03/2011 | 15:02 | מאת: חדשה בעניין

שלום אני חדשה בכל עניין ההומאופתיה, הייתי מעוניינת לדעת ממה מורכבת התרופה- Puls 12 ובכלל היכן ניתן לבדוק את הרכיבים של תרופה הומאופתית מסויימת? תודה מראש...

שלום חדשה בהומאופתיה שאלת הרכיבים איננה רלוונטית כי לאחר תהליך ההכנה לא נשארים כל רכיבים כימיים מחומר המקור. לכן השאלה המתבקשת היא מה מקור התרופה? מאיזה חומר התחיל כל התהליך ומה האינפורמציה שיש בחומר הזה? במקרה שלך-המקור הוא צמח שכולנו מכירים אותו-כלנית. בבוטניקה - pulsatia. כל חיפוש בגוגל תחת הצרוף - pulsatila, homeopathy יביא לך ים של אינפורמציה. עצתי לך - אל תחפשי בינתיים. תני לרמדי לעשות את שלה מבלי לחשוב אם היא מתאימה לך או לא. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה