טעם חמוץ בבוקר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/03/2011 | 07:59 | מאת: שרי

אני סובלת הרבה שנים מטעם חמוץ מאד ויובש בפה בשעת היקיצה בבוקר כל בוקר בלי יוצא מן הכלל .סובלת מגסטריטיס ורפלוקס כדורים כמו לוסק לא עוזרים. גם כשאני לוקחת אותם לפני השינה ,עדיין קמה עם טעם נוראי בפה האם הומאופטיה יכולה לעזור בתודה שרי

שלום שרי להומאופתיה פוטנציאל טוב לעזור בסוג הבעיות שאת מתארת. צריך לקבל הרבה יותר אינפורמציה כדי שהתמונה תהיה ברורה עד כדי התאמה של רמדי הומאופתית. כל טוב עירית

01/10/2014 | 08:06 | מאת: אע

יחתיחת דביל זאת בדיוק הבעיה עכשיו אתה הד''ק אז תציע הצעות פרקטיות לפטירת הבעיה. ואל תתחמק מהשאלה

מנהלי פורום הומאופתיה