essentials factsacpor ומחלת הקוליטיס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

08/03/2011 | 23:08 | מאת: דינה

בעקבות מחלת הקוליטיס התייעצתי וקיבלתי אבקה טבעית בשם: essentials factsacpor cell fynergy. רציתי לברר יותר על האבקה כגון מה היא מכילה , האם היא באמת בתאימה למחלת הקוליטיס, והיכן בכלל ניתן להשיגה? אודה לתשובה המהירה כי המחלת בהתפרצות חזקה ביותר ואיבוד דם רב ועליי להשיג אבקה זו במהירה. תודה.

הומאופתיה איננה עוסקת בתוספי מזון או תרופות טבעיות. בהומאופתיה מתאימים תרופה לאדם ולא למחלה שלו. תרופות הומאופתיות יכולות לעזור מאד לכל מי שסובל מבעיות מיעיים בכלל וקוליטיס בפרט. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה