שיפור

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

01/03/2011 | 15:44 | מאת: מתייעצת

אני בטיפול הומאופתי כבר זמן מסויים. התחלתי לקחת את הרמדי החדשה לפני חודש. לקחתי אותה 3 פעמים (פוטנציה 30). אאני לא יודעת אם זה מהרמדי או לא אבל יש הטבה כללית בהרגשה וכללית גם בבעיה שאיתה באתי אבל לגבי המובהק אני לא יכולה להגיד שזה ממנה. יותר "באופן כללי" האין זה איטי מידי? אשמח לתשומת ליבך.

שלום למתייעצת "הטבה כללית בהרגשה ובבעיה שאית הגעת" תוך חודש מהתחלת הטיפול זה שיפור שבהחלט ניתן לייחס להומאופתיה. האם יש ל סיבה לפקפק בזה? האם התחלת טיפול אחר במקביל? בכל מקרה ההומאופת/ית שלך הוא הכתובת הנכונה לדון בזה. בברכה עירית

02/03/2011 | 18:13 | מאת: מתייעצת

אני מפקפקת בזה כי זה לא מובהק. יש לי מצב רוח יותר טוב, אבל לא משהו חריג מידי. ובכללי התסמינים במצב טוב אבל לא השתפרו ברמה שאני יכולה להגיד "וואו יש שיפור" כוונתי היא שכל השיפור אם ישנו הוא כללי מידי. תודה

מנהלי פורום הומאופתיה