NATRUM CARB

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/02/2011 | 13:11 | מאת: shira

NATRUM CARB שלום. קיבלתי מההומופאתית שלי את הרמדי הזו. השאלה היא כיצד זה יכול להועיל לי מבחינה נפשית? מה השינויים שקורים בעקבות לקיחת הרמדי בפן הרגשי ? 2. בנוסף כמה ימים לאחר לקיחת הרמדי התחלתי להרגיש שינויים במצבי הרוח. האם זה טבעי? תודה מראש

שלום שירה רמדי מדויקת עוזרת לאזן את כל מה שדורש איזון אם זה ברובד הנפשי ו/או הפיזי. משום כך בהחלט טבעי שתחושי בשינויים עם לקיחת הרמדי. השינויים צריכים להיות לכיוון מאזן ולא לסתם תנודות במצב רוח. ובכל מקרה אני ממליצה להיות בקשר עם ההומאופתית שלך לידע אותה בשינויים ולשאול אותה את השאלות הללו. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה