פרטים על רכיבים הומופאטים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/02/2011 | 10:04 | מאת: שמחה

שלום לצוות המכובד, היתי מבקש שתפרשו עבורי את הרכיבים הבאים: alucom acphos-sepia calc carb sulfur ars alb choles זו תמצית שקיבלתי מראפה הומופאת, בכבוד רב

שלום שמחה הטיפול שקיבלת איננו הומאופתיה קלאסית. אתה קיבלת כמה תערובות של חומרים הומאופתיים. כל "שם" מכיל בתוכו כמה מרכיבים. מכיון שאני הומאופתית קלאסית אני נותנת לכל מצב תרופה אחת בלבד. אינני מתמצאת במרכיבים השונים של כל תערובת. תשובה מדויקת לשאלתך תוכל לקבל ממי שעוסק בהומוטוקסיקולוגיה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה