פלטנר פסאיטיס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/02/2011 | 01:38 | מאת: דניאלה

ברצוני לשאול כיצד ניתן לטפל בדלקת בכרית כף הרגל בדרך הומאופטית

שלום דניאלה הטיפול ההומאופתי בכל בעיה מנסה להבין את הבעיה בהקשר הרחב שלה. זה מה שנקרא טיפול הוליסטי. הבעיה הפיזית היא סימפטום יחיד שצריך למצוא את השורש העמוק שלו. שם נמצאת הבעיה. אם נרפא מהשורש תפתר גם הבעיה הפיזית וגם נושאים אחרים שלא מאוזנים אצל האדם. הטיפול ההומאופתי "מתקן" בעזרת התרופה ההומאופתית משהו ב"תוכנה" שלא מתפקד טוב. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה