בעיה רגשית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/02/2011 | 08:51 | מאת: מיכל

שלום רב אח שלי נוטה להתעצבן מהר מדבר בטון גבוה ומעליב אנשים התגובות שלו די קיצוניות לנושאים שונים הוא נוטה להתערב בחיים של אנשים אחרים וחושב שהוא מר עולם שבא לתקן את העולם וכל דבר שלא קשור למשפחתו מעניין אותו והוא מתערב יש לציין שיש לו ביטחון עצמי גבוה והוא חושב שתמיד הוא צודק מה עושים?

שלום מיכל השאלה היא האם את רוצה לשנות משהו בעצמך כדי שהוא פחות יעצבן אותך או שאת רוצה שהוא ילך לטיפול..... האפשרות השניה תלויה רק בו. את יכולה להציע לו אבל לפי תאורך לא נראה לי שהוא יהיה מעונין בכך. נשארה האפשרות הראשונה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה