ג'ל/טיפות להקלת בקיעת שיניים בתינוקות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

15/02/2011 | 08:36 | מאת: נעה

שלום רב, לאחרונה נאמר לי כי לחברה שמייצרת את "גליקול" יש גם טיפות "קסם" להקלת הסימפטומים של בקיעת שיניים בתינוקות, מה שמן? ידוע לכם מי מאשר את השימוש בתרופה (משרד הבריאות? הFDA האמריקאי?)? האם יש תכשירים מומלצים יותר? ומאושרים ע"י הגורמים הנ"ל? תודה מראש, נעה

שלום נועה א. אני לא יודעת בדיוק במה המדובר. ב. אין דבר כזה "טיפות קסם" שמתאימות לכולם..... ג. בכל נושא הטיפול בילדים אני ממליצה להחזיק את "הומאופת הבית"-הומאופת שמכיר את הילד ויכול לסייע במקרים אקוטיים גם בייעוץ טלפוני. מניסיוני, זאת הדרך הטובה ביותר לגדל ילדים בריאים. תרופות הומאופתיות עוזרות מאד בכל נושא בקיעת שיניים אם הן מותאמות בצורה נכונה. ד. מכיון שהתכשירים ההומאופתיים אינם מוגדרים כ"תרופות" הם לא עוברים את מסלולי ההכשרה של תרופות אלא מקבלים אישור כלשהו ממשרד הבריאות. תרופות הומאופתיות (רמדיס) בטוחות לחלוטין לשימוש כיון שאינן מכילות כל חומר כימי מלבד חומר הנושא שזה סוכר או מים ואלכוהול. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה