בעיית עור

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/02/2011 | 10:47 | מאת: עמית

שלום רב לפני 3 חודשים הופיעו באיזור הפנימי של האמות והזרועות מעיין פפילות קטנות מעט בולטות ולא נוקשות בצבע העור אשר התפשטו לאזורים הנ"ל ואינן מגרדות אך מפריעות לי ברמה האסטטית. נבדקתי ע"י רופא עור וטופלתיבמשחה סטרואידית אשר עזרה אך לא פתרה את הבעייה (לאחר הפסקת המריחה זה חזר שוב) יש חשד לגרנולומה אנולרה מסוג מסויים אך לא בוצע עדיין ביופסיה. הנושא מפריע לי מאוד. האם הומאופטיה יכולה לעזור במקרה מסוג זה? (לציין כי אני בן 37 רזה עוסק בספורט וסובל מי.ל.ד אשר מטופל תרופתית במעכב ACE) תודה רבה

שלום עמית כפי שראית טיפול חיצוני בבעיה לא פותר אותה אלא רק מסיר אותה באופן זמני. הומאופתיה מטפלת בבעיה מהשורש. באיסוף האינפורמציה לצורך התאמת רמדי, ההומאופת מנסה להבין מה יצא מאיזון באופן פנימי בחייך ולשם מכוונים את הריפוי. כאשר ריפוי הומאופתי עובד הבעיה נעלמת ולא חוזרת. טיפול הומאופתי מדויק גם יעזור לך להוריד את לחץ הדם. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה