טיפול הומאופטי בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/02/2011 | 07:10 | מאת: מור

שלום, לפני כמה ימים התחלתי טיפול הומאופטי, עוד לא התחלתי לקחת את הרמדי שהיא הכינה לי כיוון שהיה לי חשד סביר שאני בהריון. לאחר יומיים גיליתי כי אני אכן בהריון. שאלתי היא - האם כדאי להמשיך בטיפול- שרק החל? אני חייבת לציין שאני מאוד סובלת מפיסורה וטחורים ברמה 2, לכן החלטתי לגשת לטיפול הומאופטי לאחר שטיפול רפואי רגיל- משע מריחת משחה לא ממש עבד. אני חייבת לטפל לפני ההריון שכן הטחורים האלה החלו בהריון הקודם אודה לתשובתכם המהירה מור

שלום מור אין שום בעיה עם טיפול הומאופתי בהריון בתנאי שהוא קלאסי, מותאם היטב ותחת מעקב של הומאופת. הבעיות שציינת יכולות להחמיר בהריון ולכן ככל שתקדימי לטפל בהן כן ייטב. הריון קל וכל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה