האם

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

31/01/2011 | 22:44 | מאת: שלומית

החמרה הומאופתית שנובעת ממציאת התרופה הנכונה ו"מעוררת" את כוחות הריפוי, שווה באופיה ובמשכה להחמרה הומאופתית שנובעת מ"יותר מידי מהתרופה", או פוטנציה גבוהה מידי? (גם הנכונה וגם הלא נכונה) תודה

שלום שלומית את שואלת שאלה שהתשובה עליה איננה חד משמעית ויכול להיות שהומאופתים יתנו עליה תשובות שונות. אני יכולה להגיד לך מניסיוני, שלרמדי נכונה שניתנת בפוטנץ מתאים לא תהיה החמרה משמעותית. אצל אנשים רגישים תהיה אולי תגובה קצרה של סימפטומים מוכרים. יותר מדי תרופה שאיננה מדויקת לאדם, תביא תגובה שדומה לפרובינג. פוטנץ גבוה מדי יכול לעורר החמרה. ושוב-חשוב לי להדגיש שנושא ההחמרות מאד אינדיבידואלי ולכל אדם יש תגובות שונות. אני אשמח אם תכתבי מה העלה לך את השאלות הללו, אולי אז גם יהיה לי יותר קל לענות. כל טוב עירית

01/02/2011 | 11:41 | מאת: שלומית

אני סתם חוששת מהחמרות וקראתי שהחמרה אמיתית נמשכת עד כמה ימים ותהיתי לעצמי מה קורה כאשר לוקחים מינון גבוה ממה שצריך, האם זה יכול להימשך יותר תודה רבה על תגובתך

מנהלי פורום הומאופתיה