מה דעתכם על מרקורי לדלקת אזנים שהביא להוצאת כעס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/01/2011 | 19:44 | מאת: שירי

לדה בת שלוש, טובת מזג מאד בדרך כלל, סולפורית. לאחר הולדת אח קטן לפני כשנה התחילו דלקות אוזניים נוראיות, בעיקר באוזן ימין, עם הפרשה ירוקה צהובה מסריחה כמו גוויה. קיבלה סולפור, הגיבה מצויין, נהייתה עוד יותר נחמדה ומלאכית, אבל הדלקות החוזרות לא עברו. קיבלה מרקורי ביום שישי האחרון. תוך דקות התחילה לבטא כעסים כפי שלא ביטאה מעולם, אומרת במפורש לאמא שלה "אני כועסת עליך שאת מרימה את האח הקטן", תוקפנית כלפי בני המשפחה, בוכה. ההפרשה נעלמה אבל עדיין נשארו עקבות של ריח. מה דעתכם. האם המרקורי היה נכון פה. תודה.

שלום שירי האם הסולפור מוצה בכל רמות הפוטנצים? מניסיוני ילדים מגיבים בצורה כלשהי וגם בהטבה לרמדיס שאינן מדוייקות. יכול להיות שזה המצב גם אצל הילדה. אני ממליצה לעקוב ולהתאים טיפול בהמשך אם וכאשר יצוצו תמונות של רמדיס אחרות מדוייקות יותר. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה