bppv

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/01/2011 | 09:52 | מאת: עוש

האם יש תרופה הומיאופטית לסחרחורות מסוג BPPV אמרה משהי שקבלה טיפות OTC שמקילות על ההתקף במהלכו אך לא מונעות את ההתקף התנוחתי הבא.תודה

שלום יש טיפולים הומאופתיים לסוגי סחרחורות רבים. בהומאופתיה לא מסתפקים בשם של הסחרחורת אלא בוחנים את כל ההיבטים ועל סמך זה מתאימים רמדי (תרופה הומאופתית). לכן תרופה שנמכרת בצורה כללית ללא התאמה מדויקת לא יכולה לעשות את כל העבודה. במקרה הטוב תהיה תגובה חלקית ובמקרה הפחות טוב לא תהיה כל תגובה. אני ממליצה על טיפול הומאופתי שנעשה בפיקוח של הומאופת מומחה. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה