לעירית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/01/2011 | 20:13 | מאת: מתעניינת

בעבר רשמת פה שאם ניתנה תרופה לא מדויקת בפעם הראשונה, היא תסייע להציף את התמונה המדויקת יותר בהמשך. למה כוונתך? איך רמדי "מציפה" את התמונה המדוייקת יותר? תודה על התשובה

שלום למתעניינת. אמרתי את זה על סמך ניסיון שהצטבר אצלי בנושא. כאשר אני נותנת רמדי לפי אינפורמציה שקיבלתי מהמטופל והרמדי לא "עבדה" היא בכ"ז "ניקתה" את האינפורמציה שהובילה למקום הלא נכון ובכך העלתה/הדגישה אינפורמציה אחרת שכיוונה לרמדי יותר מדויקת. כל טוב עירית

14/01/2011 | 10:49 | מאת: מתעניינת

מה זאת אומרת "ניקתה"? תודה

מנהלי פורום הומאופתיה