הרעלת עופרת - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/01/2011 | 14:20 | מאת: תחרות רובוטיקה פרויקט רפואה

שלום,יש לי עבודה על רפואה בתחרות רובוטיקה ארצית , ויש לי מספר שאלות לגבי המחלה שאנו חוקרים עליה : 1)האם יש טיפול בהרעלת עופרת והאם הוא יעיל ? 2)האם זוהי מחלה תורשתית ? תודה רבה על תשובתכם ועל העזרה , אשמח אם תשימו קישורים ואו הפניות לאתרים נוספים בנושא שיוכלו לעזור לנו . בנוסף אם אחד מכם מומחה להרעלת עופרת ואו מכיר רופא כזה , אודה לכם אם תשלחו לי את מספרו באימייל שרשמתי , זה לתחרות ואני נייצג את כל הארץ , אז למען רכישת כבוד לישראל (:

06/01/2011 | 18:20 | מאת: תחרות רובוטיקה פרויקט רפואה

11/01/2011 | 16:10 | מאת: הומאופתית

ממליצה לפנות להומאופתים מנוסים שמטפלים בהומאופתיה הרבה שנים בהצלחה

12/01/2011 | 15:46 | מאת: תחרות רובוטיקה פרויקט רפואה

האם את הומאופתית ? אם כן , האם יש אפשרות שתכתבי את המייל שלך בכדי שאוכל ליצור איתך קשר ושקבוצתינו תיעזר בך לתחרות ? תודה מראש

12/01/2011 | 15:46 | מאת: תחרות רובוטיקה פרויקט רפואה

האם את הומאופתית ? אם כן , האם יש אפשרות שתכתבי את המייל שלך בכדי שאוכל ליצור איתך קשר ושקבוצתינו תיעזר בך לתחרות ? תודה מראש

מנהלי פורום הומאופתיה