טיפול באקנה הורמונלי - עזרה!!

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/12/2010 | 13:40 | מאת: רוי

שלום, אני בן 30 וסובל כמעט מחצית מחיי מאקנה , מגיל 19 בערך הפסיקו להופיע לי פצעי אקנה בפנים ונשארתי עם "מתנה" של פצעי אקנה באיזור הגב , במיוחד באזור הגב עליון דבר זה הוא מטרד עיקרי בחיי ומגביל אותי רבות. אני אוכל בריא ומתעמל. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה??? תודה!

30/12/2010 | 14:51 | מאת: הדס

לא יודעת כמה זה לפורום הומאופתיה, אבל יש משהו חדש יחסית שנקרא "תחליב לאקנה" (של פייס איט, אלה מהג'ל נגד חצ'קונים) והוא מייבש פצעים בשטחים נרחבים יחסית, לפי התיאור שלך נראה לי שכדאי לך לנסות אותו.

שלום רוי הומאופתיה יכולה לעזור לך. הטיפול מתחקה אחר שורש הבעיה וכשזה מטופל כל הבעיות שנובעות ממנו נפתרות. לעיתים אוכל בריא והתעמלות אינם הכל ויש צורך להבין את הבעיה במקומות אחרים. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה