R ומחיר אצל הומאופט

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/12/2010 | 09:39 | מאת: אורית

2 שאלות: האם סדרת R מתאימה לתינוק בן 11 חודש? עוזר במניעה וטיפול בדלקות אוזניים? וברצוני לדעת מה ממוצע של מחיר פגישה אצל הומאופט להרכבתת רמדי? ופגישה אחת מספיקה?

שלום אורית באופן כללי אני לא מליצה על ה-R. אלו תרופות מדף שלא מותאמות באופן מדוייק כפי שמתבקש בטיפול הומאופתי. אני מאד ממליצה להיות בקשר עם הומאופת שמכיר את הילד בצורה מקיפה ויוכל לעזור לך בכל פעם שהילד חולה. קשר כזה למרות שאולי עלותו ההתחלתית קצת גבוהה יתברר לך בהמשך כיעיל ביותר. בריאות הילד תהיה טובה יותר וכך יחסכו לך ימי מחלה וכאבי ראש אחרים שנובעים מטיפול בילד חולה. מחירי הפגישות אצל הומאופתים הם בטווח מחירים רחב ביותר וקשורים להיותו של ההומאופת רופא או בעל ותק. לעיתים פגישה אחת מספיקה להרבה זמן ולעיתים יש צורך בכמה מפגשים-תלוי במצבו של הילד וביכולת של ההומאופת. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה