איזה רמדי לקחת לפני

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/12/2010 | 07:28 | מאת: רמי

שלום אני בחור בן 26 לפני שנה הייתי בטיפול הומאופתי להתקררויות חוזרות שהצליח מאוד, וניתנו לי 2 רמדיס אחת אקונייט ואחת ארסניקום אלבום לקחת 3 פעמים ביום והייתי לוקח אותם אחד אחרי השני רק אני לא זוכר מה לקחת ראשון ומה שני הבנתי שיש לזה חשיבות. הבעיה חזרה ואני רוצה לטפל שוב בעזרתם ואני לא בקשר עם ההומאופת שהיה לי אז בבקשה תעזרו לי מה לקחת ראשון ומה שני?? תודה רבה

שלום רמי אני לא נותנת 2 רמדיס בזו אחר זו. אני מציעה לך לקחת אחת מהן-לא חשוב איזה ולבדוק את ההשפעה שלה על מצבך הפזי . אם היא עושה טוב תמשיך לקחת עפ"י המצב. ככל שהוא מוקל לקחת פחות. אם אין שום השפעה, תעבור לרמדי השניה ותקח רק אותה. ובכל מקרה העיצה הבסיסית שלי למטופלים היא לעבוד עם הומאופת. ואם אתה לא בקשר עם ההומאופת, תתקשר ותיצור קשר. זה מקובל בהחלט. כל טוב עירית

11/01/2011 | 16:15 | מאת: הומאופתית

תמיד לקחת את הפוטנץ הגבוה קודם אם נניח שניהם בפוטנץ 30c אז אין חשיבות מה קודם בהצלחה

מנהלי פורום הומאופתיה