טיפול הומופאתי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/11/2010 | 20:58 | מאת: ytr

האם בפגישה הראשונה של טיפול הומופאתי מתחיל כבר הטיפול עצמו ניתנת התרופות הנחוצות? רמדי והאם מומלץ לשלב את זה עם דיקור סיני?

שלום לאחר הפגישה הראשונה מותאמת הרמדי (תרופה הומאופתית). מטרת הפגישה הראשונה היא להגיע להבנה מדוייקת של האדם. הבנה מדוייקת מובילה לבחירה של רמדי. לגבי שילוב עם סוגי טיפול אחרים יש מגוון דיעות ומומלץ להתייעץ עם המטפל כדי להגיע להבנה והסכמה שיובילו לשילוב מוצלח. כל טוב עירית

29/11/2010 | 08:41 | מאת: try

את מתכוונת שבסוך הטיפול הראשון אני כבר מקבל את הטיפות או רק בפגישה הבאה? כי הבנתי שצריך להיות מרווח של חודש בין פגישה לפגישה

29/11/2010 | 08:41 | מאת: try

את מתכוונת שבסוך הטיפול הראשון אני כבר מקבל את הטיפות או רק בפגישה הבאה? כי הבנתי שצריך להיות מרווח של חודש בין פגישה לפגישה

מנהלי פורום הומאופתיה