סטרפטוקוק

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/11/2010 | 12:52 | מאת: גל

שלום, בתי בת 8, בני בן 5.5. לאחרונה סובלים מדלקות גרון מחיידק הסטרפטוקוק ללא הפסקה. אני נאלצת לתת אנטיביוטיקה ושוב. אנטיביוטיקה שכמובן איננה בריאה. מקבלים תוספת של אצידופוליס, ויטמיו סי, אכינצאה ופרופוליס. האם יש טיפול/תוספי תזונה שיכולים לעזור במניעה ובטיפול? תודה.

שלום גל יש לנו בתחום ההומאופתיה ניסיון מצוין בטיפול בדלקות חוזרות. הטיפול ההומאופתי מחזק את כוחות הגוף כך שלא יכנעו לכל סטרפטוקוק. הטיפול בילדים הוא קל ונוח ליישום. התרופות ניתנות בטיפות או בכדורי מציצה מתוקים ואין שום צורך בשינוי אורח חיים. הטיפול מחייב פגישה עם הומאופת ומעקבים אחת לחודש עד שמגיעים לבריאות תקינה. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה