דעה על שילוב של פורמולות שונות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

31/08/2010 | 20:46 | מאת: אננד

שלום, קיבלתי מהמטפלת שלי מרשם לקחת nervoheel, ypsiloheel ו-gastricumheel במקביל. היום הייתה לי שיחה עם מישהי שלומדת הומאופתיה שאמרה שזה מסוכן לשלב בין הפורמולות הללו... רציתי לשאול לדעתכם העקרונית/כללית בנושא... תודה, אננד

שלום אננד לא הייתי משתמשת בטרמינולוגיה של "מסוכן". כהומאופתית קלאסית נקודת המבט שלי היא כזאת שמראה לי את היכולת של רמדי יחידה שמותאמת היטב לרפא בצורה הטובה ביותר. אני בטוחה שהומוטוקסיקולוג יסתור את דברי... לכן רצוי שכל מטופל ידע לאיזה טיפול הוא הולך ויפעיל את שיקול דעתו וכך יהיה שלם עם בחירותיו. הבחירה שלי היא הומאופתיה קלאסית ואני רואה בה רק ברכה(-: כל טוב ושנה טובה עירית פרידמן

01/09/2010 | 10:03 | מאת: אננד

עירית, תודה על התגובה. שאלתי היא בעצם האם לקיחה של שלושת הפורמולות הללו נחשבת bad practice באופן גורף. אני לא כלכך מכיר הומאופתיה ומבין שיש אסכולות שונות אבל שאלתי היא האם לדעתכם לקיחה של הפורמולות הללו גורמת בהכרח לסיבוכים. תודה

מנהלי פורום הומאופתיה