טיפול הומופאטי בהריון?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/08/2010 | 06:23 | מאת: גלית

האם קיים טיפול הומופאטי בתקופת ההריון? קיים טיפול לפגיעה עיצבית? (ברגל)

שלום גלית טיפול הומאופתי בהריון הוא הטיפול העדיף. הוא לא מכיל חומרים כימיים ומשום כך לא מסוכן לאם או לעובר. מניסיוני הטיפול בהריון מביא תוצאות טובות ומאפשר לאם להנות מבריאות טובה לקראת הלידה. כתוצאה מכך הלידה טובה יותר והתינוק נולד שליו יותר. את מוזמנת לקרוא את המאמר הבא http://www.homeopatya.com/index.php?id=7 ואם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לשאול. פגיעות עצביות מופיעות בהריון עקב לחץ על איזורים עצביים וניתן לטפל בבעיה. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה