טיפול בפיסורה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

15/01/2008 | 10:00 | מאת: ליבי

לבני בן השלושה חודשים יש שתי פיסורות בפי הטבעת. בהמלצת הרופאה אני מורחת לו משחת הממליס של welleda. רציתי לשאול מה יותר מומלץ לתינוק בגילו? הממליס או טראומיל?

השלום לך ליבי, בשני המקרים אינני סבור כי המשחות שהומלצו לך אכן מתאימות. הממליס הינו תכשיר המבוסס על צמח שתכונותיו הרפואיות גורמות להפחתת גודש וירידי כדוגמת טחורים. במקרה של טראומיל התכונות האופייניות הן מצבי לחץ פתאומיים והשלכותיהם כגון:תאונה, פציעות וחבלות וכד'. מכל מקום פיסורה אצל תינוקות נובעת לרוב מאחזקה של הצואה או מצואה קשה מאוד. טיפול הומאופתי מקיף יפיג את הסמפטומים כליל ויאפשר יציאות קלות יותר וללא סיבוכים הגורמים לכאב ולאי שקט. נסי עוד בקרוב ליצור קשר עם הומאופת קלאסי מוסמך הקרוב לאזור מגורייך. בברכה, ארנון שמחי, מנהל הפורום

מנהלי פורום הומאופתיה