סבוריאה וכאבי מחזור

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/08/2000 | 11:06 | מאת: asnat

יש לי סבוריאה בפנים, ועור הפנים שלי רגיש ונעשה אדום בכל מגע ובכל שימוש בכל מוצר קוסמטי כל שהוא. בעיה נוספת - יש לי כאבי מחזור חזקים מאד, כדורים עוזרים בצורה חלקית ביותר. האם יש לך פיתרון.

20/09/2006 | 06:31 | מאת: מיכל

היי הטיפול הכי יעיל לסבוריאה הוא באחד מתוך 3 הקרמים מסוג סבורם שפיתח רמי מור ובאמת שניסיתי הכל . האתר של רמי מור למחלות עור http://www.ramimor.co.il/ לדעתי זה קרם מהפכני שאין לו מקביל ולמזתי שתיים מתוך השלושה התאימו לי באופן מדהים. היום הפנים חלקות בלי אודם ובלי קילוף שמיררו את חיי כל חורף וגם בתקופות המעבר ברוך בשם שלא צריכה למרוח סטירואידים שהנזק שלהם פשוט נורא והציבור לא יודע . נכון שהוא עולה כסף אבל עדיף על הוצאות קטנות ולא תורמות הוא שולח בדואר למי שגר רחוק כי מקבל בקרית אתא חשוב לי לתרום את המידע הזה מתוך היכרות את הסבל הכרות בתופעה. בהצלחה מיכל

מנהלי פורום הומאופתיה