ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

29/12/2002 | 22:19 | מאת: ניצה

שלום. אני עומדת לעבור ניתוח קיסרי רביעי בעוד כשבועיים. כיון שמן הסתם יש הדבקויות ממליצים לי על הרדמה אפידורלית. אשמח לדעת על תרופות הומהופטיות היכולות להקל על הכאבים הקשים לאחר הניתוח. מן הסתם בנוסף ולא במקום טיפול קונבנציונלי. בברכה ניצה

30/12/2002 | 06:44 | מאת: ד"ר יסף שלמה הומיאופתיה קלאסי

לניצה שלום אפשר בהחלט לעזור לך באמצעות תרופות הומיאופתיות. בנוסף לטיפולים הקונבנציונליים הטיפול ההומיאופתי יקל בהחלט על הכאבים החזקים לאחר הניתוח. אני מציע לך לפנות להומיאופת קלאסי לטיפול . אשמח לעזור לך. ד"ר יסף הומיאופתיה קלאסית.

30/12/2002 | 08:25 | מאת: שלומי - הומאופתיה קלאסית

לידה עם הומאופתיה מזל – טוב, את כבר בחודש תשיעי וכל יום יכול להיות היום המאושר, את מחכה כבר כ- 38 שבועות וזהו, היום הגדול נמצא בפתח, אך.... לפתע עולות שאלות, צצות מחשבות שהדחקת אותן במהלך כל השבועות האחרונים, את פוחדת מהלידה, אם זו לידה ראשונה, שנייה או חמישית. מהרגע שהבנת שאת לא סובלת מעצירות, אלא התינוק שלך מבקש להגיח לאוויר העולם מתחילות המחשבות, החששות, מתחילה ההתרגשות, ואז עולות שאלות רבות ומשונות: - עם כמה אצבעות פתיחה אני אגיע לבית החולים? - מה עושים לאחר ירידת המים כאשר הלידה לא מתקדמת? - האם יאלצו אותי להתהלך ברחבי בית החולים עד שתהיה פתיחה גדולה יותר? - אם אני צריכה לקבל זירוז אז האם זה באמת ייקח בין 10 שעות לשלושה ימים? - האם אני אצטרך עזרה להוציא את התינוק שלי מהבטן באמצעות מכשיר וואקום או מלקחיים? - עד כמה הלידה תכאב לי? - האם אני יכולה להיות גיבורה כמו אימא שלי, סבתא שלי ואימא של סבתא שלי וללדת בלי אפידורל ולהישאר בחיים? - האם ישנה דרך, שאינה מסכנת אותי או את התינוק שבתוכי, שבאמצעותה אוכל לעבור לידה רגילה וקלה עד כמה שאפשר? התשובה היא כן!!! ישנה דרך אחרת .... ההומאופתיה מציעה לך קבוצה של תרופות הומאופתיות אשר יכולות להקל על תהליך הלידה. ניתן לגשת ללידה בידיעה שיש במי ובמה להיעזר . ישנן תרופות הומאופתיות, לדוגמא Cimicifuga או Caulophyllum, אשר יכולות לזרז את הפתיחה ולשנות את הצירים מצירים לא אפקטיביים שבהן הלידה נחשבת ללא מתקדמת, לצירים אפקטיביים שמפעילות את הלידה והלידה מתקדמת בקלות יחסית. ישנן תרופות הומאופתיות שאפשר לקחת על מנת להקל על הכאבים שלאחר חתך החיץ או התפרים; להקל על הפחד ההיסטרי לפני שתופרים את החתך ואת לא מוכנה לתת לרופא לגעת בך. ישנן תרופות היכולה לעזור לצלקת, שנוצרת לאחר התפירה, להחלים באופן מהיר יותר וטוב יותר. ישנן תרופות שניתן לקחת אותן בזמן ההנקה אם ישנם פצעים או סדקים על הפטמות, אם אין מספיק חלב או גודש של חלב והן לא תפגענה בתינוק היונק. התרופות ההומאופתיות שנלקחות בזמן הלידה אינן מסוכנות לך ו/או לעובר שברחמך. המצב מתחילת הצירים ועד הלידה כל כך אינטנסיבי ומשתנה לסירוגין במהירות כל כך גבוהה שלאחר כרבע שעה אין לתרופה אפקטיבית והשפעה על היולדת והעובר, לכן צריך לחזור ולקחת אותה לעיתים כל רבע שעה כדי לשמור על תהליך קבוע ויציב של הלידה. קיים ניסיון קליני רב בתחום הלידה וההומאופתיה ונשים רבות מלוות בחדר הלידה עם הומיאופת/ית צמודים. ניתן לקבל הדרכה מוקדמת לפני הלידה על מהי ההומאופתיה בכלל וביחס להריון, לידה וגידול בתינוק בפרט. באם את/ה מעונינים לברר או לשאול שאלות בתחום אתם מוזמנים כאן או לשלוח מייל. בברכה שלומי – הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

מנהלי פורום הומאופתיה