לכותבי הפורום.

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/12/2002 | 17:59 | מאת: גילה

שלום לכם אודה לכם אם תרטו מהי השכלתכים ומהו ניסיונכים המקצועי על מנת שנדע כולנו. לשלומי זילברמן -מהי הכשרתך וכמה שנות נסיון יש לך ? לדר אילן -מהי הכשרתך ומהו הדוקטורט שלך -וכמה שנות נסיון יש לך. לרמי מור - מהי הכשרתך וכמה שנות נסיון יש לך. לארנון שמחי- מהי הכשרתך וכמה שנות נסיון יש לך. אודה לכם אם תשיבו בלא התחמקויות. תודה גילה המתעניינת.

28/12/2002 | 22:11 | מאת: שלומי - הומאופתיה קלאסית

שלום רב, את מוזמנת לבקר באתר www.homeopathy.co.il תוכלי לקבל את כל התשובות שם. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

מנהלי פורום הומאופתיה