קולופילום

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/10/2006 | 14:48 | מאת: zoe

שלום, אני בהריון בשבוע 35, מתחילה להתכונן ללידה. המליצו לי על תמצית קולופילום (קוהוש כחול?) לזרוז צירים. התקשרתי לבית מרקחת הומאופתי ואמרו לי כי הצמח אסור למכירה בארץ כבר כמה שנים. שמעתי מכמה נשים שהשתמשו בו בארץ לאחרונה. האם ידוע לך על האיסור במכירתו? האם ידוע לך היכן אוכל להשיגו? האם יש לו תחליף הומאופתי? תודה רבה וחג שמח

12/10/2006 | 08:47 | מאת: סיגל להר-יעיש

הי זו! קולופילום נמכר בבתי מקרחת הומיאופתים כתרופה הומיאופתית ואכן ידוע כזרז צירים במקרים מסויימים. אין לי מושג לגבי מכירת הצמח. כל טוב ולידנ קלה סיגל

מנהלי פורום הומאופתיה