הצטננות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/12/2002 | 16:07 | מאת: שרון

בתי, בת שבעה חד', מצוננת מזה כשבוע. עד אתמול בכל פעם שהשתעלה לאחר האוכל, הקיאה את כל הארוחה (יונקת בלבד) יחד עם ליחה. לפני יומיים התחלנו לתת טיפות הומאופטיות נגד הנזלת("אליום ספא קומפוזה"), וכן סירופ הומאופטי "STODAL" להקלת ההצטננות. היום משתעלת פחות, וגם כשמשתעלת איננה מקיאה יותר, אבל נראה שהנזלת התגברה והיא מאוד סתומה. האם זה אומר שמצבה משתפר, מאחר ואיננה מקיאה יותר, או שהליחה מצטברת ועדיף היה שהייתה מוציאה אותה? איך אמורות לצאת הליחה והנזלת מהגוף? מה עוד ניתן לעשות על-מנת לשפר את המצב? הטיפול הנ"ל נעשה באישור הרופא, אך אם לא תהיה הטבה, נצטרך לתת לה סירופ "בריקלין", וספריי "אוטריוין" לאף, שהבנתי שיש להם תופעות לוואי, והייתי רוצה להמנע מהשימוש בהם. תודה רבה, שרון.

24/12/2002 | 21:00 | מאת: שלומי - הומאופתיה קלאסית

שלום רב, ניתן בהחלט לטפל בתינוקות בעזרת הומאופתיה בכלל ובמחלות של דרכי הנשימה בפרט. אני אישית לא ממליץ להשתמש בסירופ נגד שיעול מאחר והוא יכול בהחלט להחמיר את המצב. הסירופ אותו את נותנת אינו תרופה הומאופתית קלאסית אלא מוצר מדף כנגד שיעול. ככלל, אנחנו בהומאופתיה לא נותנים משהו נגד... אנחנו נותנים תרופה אשר אמורה להתאים לאדם ולא ולא כנגד מחלה. עיקרון ההומאופתיה הוא דומה בדומה, חומר שיכול לגרום למחלה אצל אדם אחד יכול לרפא את אותה המחלה באדם האחר. הטיפול אותו את נותנת הוא הומאופתי מודרני ולא קלאסי, כאשר בקלאסי אנחנו נותנים רק רמדי אחת , רק חומר אחד ולא שילוב של מוצרים. לכן, ההחלטה כרגע היא שלך, האם להמשיך בטיפול זה או לפנות להומאופתיה קלאסית ולרפא את הילדה בכדי שלא תצטרך להשתמש בבריקלין ושות'. אם תרצי מידע נוסף או כל עזרה אחרת אשמח לעזור. בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

24/12/2002 | 21:08 | מאת: שרון

תודה רבה על תשובתך המפורטת. הייתי שמחה לשמוע את המלצתך לגבי המשך הטיפול, מאחר וגם לי לא נראה היה שכדאי לדכא את השיעול, ובכך למנוע את הוצאת הליחה. השימוש בתרופות נעשה בהמלצת הרוקחת. תודה, שרון המודאגת.

מנהלי פורום הומאופתיה