נשימות עמוקות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

19/12/2002 | 12:03 | מאת: אנונימי

שלום רב, זו שוב מיכל. לא יודעת אם תדע לענות לי על השאלה, אבל בכל זאת אתייעץ איתך. בלילה האחרון הלכתי לישון מוקדם- בערך 10:30 בערב כי הרגשתי מאוד עייפה. אבל מרוב שהיו לי המון מחשבות ודמיונות בראש - (זה קורה לי הרבה ולא בגלל שום לחץ, אלא סתם נטייה שלי בראש) לא ממש הצלחתי להירדם ולכן התגברה לי העייפות. לכן התחלתי להתנשם ממש נשימות כבדות -עמוקות של המון חמצן -והמשכתי להתנשם כך בטעות, במשך מספר שעות במיטה לתוך הלילה. לאחר מכן, כשהתעוררתי מהמנוחה, החלטתי לקחת את הואבן שאמור להרגיע ולהשרות שינה, אבל בכלל כבר לא הצלחתי להירדם- ולכן סתם נחתי במיטה ללא הירדמות עד הבוקר המאוחר ואז קמתי. (בקיצור, כנראה שלא נרדמתי במהלך כל הלילה). שאלתי היא: האם יתכן שנשימות עמוקות רבות מידי בלילה ממש חוסמות את היכולת להירדם? ואם כן, אז למה הואבן הפעם לא גרם לי להירדם? אודה לתשובתך.

19/12/2002 | 12:20 | מאת: שלומי - הומאופתיה קלאסית

שלום מיכל, מה שהכי חשוב לדעת היא מהן אותם מחשבות, כאן טמונה התשובה לבעיות השינה ומחשבות אלו הן הדרך הסלולה למציאת הרמדי ההומאופתית. אני בהחלט מציע לך לפנות להומאופת קלאסי ולהתחיל בטיפול רציני ומקצועי. בכבוד רב שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

19/12/2002 | 14:25 | מאת: דר" אילן הומאופתיה - קלאסית

מיכל שלום. מאחר והמחשבות ובעיקר הדימיונות קורים אצלך מספר רב של פעמים יש לבדוק ולברר בצורה יסודית מה הסיבה ולמה זה קורה לך בדיקה מעמיקה לזהוי הבעיה. בהקשר ללהפרעות השינה אצלך זה כבר ענין סבוך ומורכב יותר. בהצלחה ד"ר אילן הומאופתיה - קלאסית

19/12/2002 | 19:04 | מאת: ד"ר יסף הומיאופתיה קלאסית

שלום מיכל המצב שאת מתארת כלומר מחשבות ודמיונות בראש בזמן שמנסים להרדם הוא מאוד נפוץ וזאת בהחלט סיבה שבגללה אנשים רבים לא מצליחים להרדם, הנשימות שאת מתארת הן כנראה מצב של חרדה שנכנסת אליו בגלל מחשבות אלה, את צריכה לפנות לטיפול אצל הומיאופת קלאסי. בשביל לבחור את הרמדי צריך לברר בדיוק באיזה מחשבות ורעיונות מדובר ולטפל בזה בצורה יסודית בשביל למנוע את המשך הופעת סימפטומים אלה . בכבוד רב ד"ר יסף הומיאופתיה קלאסית

מנהלי פורום הומאופתיה