בצקות בהריון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/12/2002 | 11:11 | מאת: פרח

שלום אני בשבוע 34 להריוני, וסובלת מאוד מבצקות ברגלים כל הבדיקות שלי בסדר כולל לחץ דם. מה ניתן לעשות בנידון ? תודה מראש פרח

17/12/2002 | 11:57 | מאת: שלומי - הומאופתיה קלאסית

שלופ פרח, ניתן בהחלט לנסות ולעזור לך, אך יש צורך להכיר אותך באופן אישי וגם לראות את הבצקות, ובנוסף יש צורך לקבל אינפורמציה נוספת בתחומים שונים וזאת בכדי לדעת האם בתקופה הקצרה שלפני הלידה יהיה ניתן לעזור. לכן לא אוכל לומר לך כרגע חד משמעית מה קורה, אני כן יכול לומר כי אנחנו יכולים לעזור אך כל מקרה לגופו. אשמח לעזור שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

17/12/2002 | 14:24 | מאת: דר" אילן הומאופתיה - קלאסית

פרח שלום רב. במהלך ההריון כפי הידוע לך חלים שנויים פזיולוגים אצל האשה אשר מתבטאים בן השאר במשקל , עייפות, וכן נפיחות ובצקות ברגליים [כל אשה בצורה שונה]. מאחר וכל הבדיקות שבצעת כולל הלחץ דם הכל תקיןובנוסף לכך את נמצאת בהריון מתקדם ונותרו לך מספר שבועות עד הלידה זמן קצר עד הלידה, לא הייתי ממליץ במיוחד על טפול. בכל אופן ניתן לנסות ולעזור להקל על סבלך. בכל שאלה ומידע ד"ר אילן -הומאופתיה קלאסית

מנהלי פורום הומאופתיה